Nyheter - Travskolan Skellefteåtravet

 

Snart börjar höstterminen på travskolan och vi har laddat kommande termin med nytt och utökat kursutbud för hösten 2022. Säkra din plats redan idag!

Nu finns alla höstens tillfällen ute på kurs sidorna!

BOKA DITT EVENT HOS OSS PÅ TRAVSKOLAN

 

Vi erbjuder företag och privatpersoner roliga aktiviteter/event på Travskolan. Vi skräddar syr ditt event så det passar era önskemål.

Det vi erbjuder är:

Tandem Upplevelse – Som på bilden nedan så kör du häst tillsammans med en rutinerad kusk på travbanan. Du får även vara med att förbereda hästen innan och ta hand om den efteråt om man vill.
850kr/person. Max 4 personer per event. Eventet tar mellan 1-2h.  

Ponnyrace – Här tar vi in dem små ponnykrafterna. Vi delar in er i lag där ni kör mot varandra i en kon bana. Instruktioner om hur ni ska köra kommer vi ha i en genomgång innan.

Barnkalas – Det fartfyllda drömkalaset hittar du på Travskolan! Här kan du skräddarsy ditt eget drömkalas, blanda mellan olika aktiviteter, lekar och önskemål så skapar vi ett fartfyllt äventyr tillsammans med våra fyrbenta vänner – Hästarna.

3 & 5 kamp – Här har vi lite olika grenar som kan variera. Ex. ”rätt sak på rätt plats” där ni får travutrustning som ni i lagen ska försöka lista ut vars dem ska sitta på hästen eller ponnyn. ”Spånmonstret” här letar man med en väldigt begränsat synfält saker hästen har tappat borta i sin box. ”Sulkyrace” där ni i lagen skjutsar varandra genom en kon bana, men den som springer och drar är blind så det gäller att samarbeta. m.m.

Pris beror på antal deltagare, aktivitet och önskemål – vänligen kontakta travskola@skelleftea.travsport.se för vidare information. 

- Ponnyrace (Bilden ovan)

- Tandem upplevelse


travskola@skelleftea.travsport.se