Kurser för ungdom och vuxen 

Här hittar du flera utav våra kurser som riktar sig till dig som är 15 år och uppåt. Det finns kurser för dig som är ny i stallmiljön och vill lära dig mer och även för dig som är rutinerad inom hästvärlden.  

Till höger hittar du samtliga kurser som vår travskola erbjuder för dig från 15 år och uppåt. När du anmält dig till en kurs och kommer till travskolan får du lära dig alltifrån hur du tar hand om en häst till hur du selar på och kör. Vidare får du lära dig om träning och vad det finns för olika utrustningsdetaljer man kan använda sig av.  

Ny i travskolan? 
Om du inte har någon tidigare erfarenhet inom travsporten kan vi rekommendera dig att gå Kampanjkurs på 3 lektioner eller Travkurs 1. I de kurserna får du lära dig från grunden om hur du tar hand om en travhäst, vilken utrustning vi använder och hur du kör. Vill du hellre köpa en engångs upplevelse rekommenderar vi dig Tandemkörning/hästupplevelse eller privatlektion.

Om du är osäker på vilken kurs du ska boka kan du alltid maila till travskolan eller ringa, kontaktuppgifter hittar du på länken nedanför.

Vårterminen 2024

18 lektioner

v.4-23  uppehåll v. 7 & 14 (om inget annat bestäms med din kursledare)