Privatlektioner & Hästupplevelser

Vågar du hoppa upp i vagnen bakom hästen? Här kan du boka din upplevelse direkt!

Hästupplevelse

Känner du någon som gillar hästar, men som aldrig har provat att köra? Nu finns chansen för nästan vem som helst att få vara med om en härlig hästupplevelse. Det är den perfekta presenten om du vill ge någon en annorlunda upplevelse.

Tillsammans med en duktig instruktör från Åby Travskola får personen en timmes lång upplevelse med travhästen. Givetvis ingår en tydlig introduktion om vad man ska tänka på vid körning och de signaler som hästen lyssnar till. Sedan blir det körning på den fina träningsbanan som finns ute på Höglanda Hästcenter. Som avslutning får du vara med och pyssla om hästen, få på den ett värmande täcke och ge den ett fång hö i sin box.

Cirka 1 timmes enmans- eller tvåmans-aktivitet inkluderar:

  • Körning av stor häst eller ponny
  • Introduktion av selning och eftervård av hästen
  • Kläder, hjälm, glasögon och handskar finns att låna på travskolan.

Personen som kör är försäkrad av Åby Travskola under hela aktiviteten.

Åldersgränser: Från 15 år och uppåt är man välkommen att genomföra aktiviteten med stor häst. Inga förkunskaper krävs, då våra ledare tar väl hand om er! Aktiviteten kan genomföras med en eller flera samtidigt och givetvis är en hel grupp välkommen att följa med och titta och fotografera eller filma!

Pris: 800 kr/person & häst
Pris för 2 personer som delar häst: 1 300kr

Vill ni boka en hästupplevelse för flera samtidigt, maila travskola@aby.travsport.se annars går det att köpa presentkort här: Presentkort - Tickster

Privatlektion

2 timmars privatlektion tillsammans med våra rutinerade ledare. Vi lägger upp lektionen efter din kunskap och önskan. Tillsammans gör vi iordning hästarna för körning; borstar, visiterar och selar. Sedan kör vi tillsammans och fokuserar på dina önskemål om utveckling. Efteråt ska hästen selas av, duschas och tas om hand liksom utrustningen. Privatlektioner genomförs på vardagar (Måndag-fredag mellan 7-16)

Privatlektion 2 h
Plats: Höglanda
Pris: 1100 kr

Vid köp av 5 privatlektioner: 5000 kr
Vid köp av 10 privatlektioner: 9500 kr

Vi kan även boka in privatlektion per timme, för dig som vill ha egen häst med dig, genomföra privatlektioner flera personer mm.
Kontakta oss så löser vi något som passar er!

Tandemkörning på Åbytravets tävlingsbana

På utvalda tävlingsdagar kan du boka din tandemkörning i samband med travtävlingar inne på Åby. Vi erbjuder tandemkörning för både grupp och enskilda personer. Ta chansen att känna på att bli travkusk på riktigt. Sätt dig i vagnen, håll i tömmarna och känn kraften från hästen. Vi har hästkunnig personal som hjälper er på traven.
Skyddsutrustning och överdragskläder finns att låna.

Vardagstrav: 995 kr 
V75-dagar: 1395 kr 

BOKNING

Maila till travskola@aby.travsport.se