Trav för särskilda behov

Hästar mår bra med människor och människor mår bra med hästar.
Att få vara en del i det sammanhanget har bevisat positiva effekter för såväl hästarnas som människornas välmående. Att vara med hästar skapar både en mer meningsfull fritid och främjar vår psykiska hälsa.

Travskolan på Gävletravet erbjuder allt detta. Oavsett vem du är och vad du kan så vill vi erbjuda er möjligheten av att bli en del av det här sammanhanget hos oss och framför allt våra hästar. Vi har shetlandsponnyer, gotlandsruss och stora travhästar. Oavsett funktionsvariation kan vi med vagnar anpassade för rullstolar och permobiler erbjuda alla en upplevelse utöver det vanliga.Vi på travskolan Gävletravet kan erbjuda enskilda privatlektioner eller i grupp. Vi kan vara platsen för en endagsutflykt eller stället ni kommer till med jämna mellanrum. Vi vet vad hästarna ger oss - de ger oss allt - och vi vet att i deras hjärtan finns det alltid utrymme för fler.

                     

Ett upplägg kan se ut som nedan: 

  • PROVA-PÅ-TILLFÄLLE (ca. 2,5 timme) Körning av ponny och mys/pyssel med hästarna (ponnys). Inkl. enklare fika som saft m. smörgås med ost eller bulle (önskemål?) Helgdag: 250 kr/person. (Vardag: 150 kr/person). Minst antal deltagande – 4 personer.

  • DAGLIG VERKSAMHET TERMIN - Trav för särskilda behov (TSB) Öppen för förslag angående upplägg, dag och tid. Förslag på dagar: Tisdag eller fredag 12:00-ca12:30, 12:30-ca13:00

Rullstolsvagn: 1st/tid (30 min effektiv körtid) - Inkl. körning av ponny m. kursledare samt hälsa på ponnys, hästar - 295 kr/person.

Vid paket om 7 lektioner 250kr/lektion, totalt 1750 kr 13:30-14:30 (om det finns kunder till detta, annars kan vi använda denna tid som upplägget ovan).

Rockard: 1-4 st/tillfälle inkluderar körning m. kursledare & väntetid.

  • 1 person 395 kr/lektion. Vid paket om 7 lektioner 295kr/lektion (totalt 2065 kr)
  • 2 personer 295 kr/lektion & person. Vid paket om 7 lektioner 250kr/lektion (totalt 1750 kr)
  • Minst 3 personer i grupp 195 kr/person. Vid paket om 7 lektioner 150kr/lektion (totalt 1365 kr)

I behov av handledare bör denne vara med. Möjlighet att hälsa på de andra hästarna då kursledaren är med.

 

Vi är öppen för att prova ett upplägg som passar era kunder och för att få det fungera med er verksamhet och/eller kundens önskemål.

 

Varmt välkomna att höra till travskola@gavle.travsport.se

 


travskola@gavle.travsport.se