Övernattningsläger

Precis som titeln till detta tillfälle berättar har du hamnat hos travskolans övernattningsläger. Inför varje läger kommer information och bokningsfunktion att tillkomma. Håll utkik!

Information om veckorna: 

V.24 Ungdomsläger  (13-15 juni)

13-18 år

Ett övernattningsläger för dig som vill prova på att köra och rida storhäst. Mat ingår.

 

V.26 Mixläger (26-30 juni) 

Lägret för alla från cirka 7 år och som innehåller allt ett läger ska innehålla! Bus, stallskötsel, ridning, körning, bad och körning. Övernattningsläger där mat ingår.

 

V.27 Träningsläger (4-8 juli) 

Ett övernattningsläger för dig som vill lära dig mer av träning för både dig och din häst. Vi kommer träna på autostart, springspår och göra annat lärorikt. Ett läger för dig som har ponnytravlicens eller motsvarande kunskaper. Mat ingår. 

 

V.28 Monté (11-15 juli)

Ett övernattningsläger som passar dig som vill lära dig mer om monté. Veckan kommer innehålla stallskötsel, långturer, monté träning och mys med hästarna. Ett läger för dig som kan skritta och trava utan ledare. Mat ingår.

 

V.29 Mixläger (18-22 juli)

Lägret för alla från cirka 7 år och som innehåller allt ett läger ska innehålla! Bus, stallskötsel, ridning, körning, bad och körning. Övernattningsläger där mat ingår.

 

V.30 Allround (25-29 juli) 

Ett övernattningsläger för dig som vill testa hästens alla olika kapaciteter. Vi kommer bland annat testa på precisionskörning, hoppning och annat skoj. Mat ingår.

 

Anmäl dig till höger ->

 

Målgrupp 

Övernattningslägret erbjuds för de alla målgrupper och åldrar. 

Innehåll 
Beroende på längd av lägret kan innehållet variera. Grunden för varje läger är att skapa en trevlig miljö mellan lägerdeltagare, hästar och ledare. Innehållet kommer till största del vara inriktat på att lära sig mer om hästar och trav, men självklart finns det tid och rum för andra aktiviteter utanför stallet.  

Frågor? 
Om du har frågor eller funderingar kring vår lägerverksamhet är du välkommen att höra av dig, du hittar kontaktuppgifter till travskoleansvarig till höger.