Dagläger

Välkommen med din bokning till travskolans dagläger!

Dagläger för barn från 7 år. Vi  kör varje dag (kan hända att vi provar att rida också), pysslar och myser med vår bästa vän hästen och hjälper till i stallet.
Medtag egen lunch.

Lovstödslägret 1,2 och 3 november är för barn mellan 7 och 15 år bosatta i Eskilstuna kommun. En kostnadsfri aktivitet som vänder sig till de barn som i vanliga fall inte kommer i kontakt med hästar. Man anmäler till en dag i varje anmälan. Medtag egen lunch.

Om dagläger
Under dagläger spenderas dagarna i stallet med hästarna och allt runtomkring, i och med att dagarna blir längre än en vanlig kurs hinner man med mer och kan anpassa upplägget utefter nivån på deltagargruppen och vad man vill få ut av daglägret.  

Daglägret ger möjlighet att öppna upp för fler målgrupper då deltagarna kan delas upp utifrån nivå man är på. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling. 

Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor!