Höstlovsaktivitet för hela familjen

Prova på är tillfället för dig som vill testa på något nytt! Denna dag körs det lunchtravtävlingar på Kalmartravet, innan tävlingarna börjar får deltagarna själva testa att borsta, sela och köra häst. Barnen kör ponnyer och vuxna får testa att köra tillsammans med en ledare på vår motionsslinga. Vi går en runda på stallbacken och ser hästarna förbereds för tävling innan vi beger oss till restaurang Spiken för lunchbuffé. Du väljer själv hur länge du vill stanna och se på tävlingarna.

Denna dag körs det lunchtravtävlingar på Kalmartravet, innan tävlingarna börjar får deltagarna själva testa att borsta, sela och köra häst. Barnen kör ponnyer och vuxna får testa att köra tillsammans med en ledare på vår motionsslinga. Vi går en runda på stallbacken och ser hästarna förbereds för tävling innan vi beger oss till restaurang Spiken för lunchbuffé. Du väljer själv hur länge du vill stanna och se på tävlingarna.

Allt inkluderat i priset. Är barnen yngre än 12 år vill vi att en vuxen också anmler sig tillsammans med barnet/barnen. Endast bokning.