Kurser hösten 2023

Nya kurser i Växjö hösten 2023 med start 2 september

kl. 10-12 Körkurs för dig som gått kampanjkurs eller liknande tidigare, kurspris 1000 kr

Vi sköter, selar och kör med ponnyerna. Även teori ingår. Kursen är på fem kurstillfällen och minst fem bokade elever krävs för att kursen ska köras. 

kl. 12:30-15:00 Tävlingslicens För dig som gått minst tre kurser på travskolan i Öjaby. Är du osäker kontakta mig. Kurspris 15 kurstillfällen 3500kr. 

Körlicenskursen för dig som vill ta tävlingslicens och kanske siktar på att skaffa egen ponny och/eller köra lopp. De första 5 tillfällerna är på Öjabytravbana sedan följer ytterligare 10 tillfällen på Kalmartravet med start den 7 okotber kl. 12,00. 

För att bli godkänd på licenskursen krävs minst 10 godkända utbildningslopp samt godkänd på teoriprov. Du måste vara född 2016 eller tidigare för att gå licenskursen. För kursinnehåll se här Ponnykörlicens (travskola.se)

Minst fem elever krävs för att kursen ska bli av och det går inte att köpa delar av kursen. 

Anmälan till kurserna till maria.carlsson@kalmar.travsport.se med elevens namn och vilken kurs ni vill gå. Kursen faktureras i efterhand och går att dela upp om man önskar. 

Vi kommer inte att starta någon nybörjarkurs i höst utan då hänvisar vi till Kalmar travskola eller Tingsryd travskola eller Vaggeryd travskola

 

Välkommen till Växjö travskola - en filial till Kalmar travskola som kommer till Öjaby med hästar och personal en dag i veckan under vår och höst. All travskoleverksamhet på Öjabybanan sker i nära samarbete med Växjö Travklubb som driver travbanan. När du bokar en kurs här blir du också medlem i Växjö Travklubb, https://www.facebook.com/vaxjotravklubb Hoppas att vi ses på en kurs!
/Personalen på travskolan