Dagläger och aktiviteter

Välkommen med din bokning till Travskolans dagläger, aktiviteter och tävlingar! Vi kör dagläger varje sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. Extraaktiviteter och tävlingar körs regelbundet, håll utkik här eller på vår fb-sida!

Observera att det finns flera olika bokningsbara aktiviteter på den här sidan. Klicka på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger för att se samtliga datum och aktiviteter. 

Om dagläger

Under dagläger spenderas dagarna i stallet med hästarna och allt runtomkring, i och med att dagarna blir längre än en vanlig kurs hinner man med mer och kan anpassa upplägget utefter nivån på gruppen och vad man vill få ut av daglägret.  

Daglägret ger möjlighet att öppna upp för fler målgrupper då deltagarna kan delas upp utifrån nivå man är på. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling. 

Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor! 


Kommande dagläger och aktiviteter hos oss:

Höstlov:

Halloweenläger höstlov 21.jpg

Eftermiddag i stallet höstlov 21 annons.jpg

Maskeradtävling höstlov21.jpg

Träningsgruppernas halloweenövernattning.jpg

 

Dagläger Jullov. Enhörnings- och Käpphästläger 7-12 år. Mer info kommer.

 

Sommarlägren 2022 släpps i november. Håll koll på våra sociala medier!