Om Mantorp Hästskola

Seriöst, säkert och mysigt. Så kan Mantorp Hästskola sammanfattas. Vi tycker att barn och ungdomar ska ha kul på fritiden, men också lära sig något. Eller rättare sagt mycket. Våra duktiga ledare har massor av kunskap om hur hästar fungerar, en kunskap de gärna delar med sig av, på ett lekfullt och engagerande sätt.


Vi har ett brett utbud av kurser & evenemang som passar alla åldrar.

Hos oss står också säkerhet i fokus. Våra hästar är inte bara snabba, de är snälla också – och vana vid kuskar i alla åldrar och med olika körstil. Samtliga ledare är erfarna och utbildade genom ST:s ledarkurser.

Gemenskapen som uppstår på banan och i stallet är en annan viktig ingrediens på Mantorp Hästskola. Grupperna är anpassade efter ålder och kunskap. Deltagarna får stort utrymme att utvecklas i egen takt. Det finns också gott om tid att pyssla med hästarna – alltid lika uppskattat, både av barn och djur.

På hästskolan tar vi inte bara emot barn och ungdomar, även vuxna är välkomna hit. Vi vill att alla ska få komma ut på banan och ha kul. Förutom vuxenkurser ordnar vi möhippor, svensexor, företagsevent, födelsedagskörningar, travläger, barnkalas, prova på dagar för skolor och fritidshem… listan kan göras lång.

Så söker du sport, spänning och gemenskap
- Välkommen till Mantorp Hästskola!


travskolan@mantorp.travsport.se