Övernattningsläger

Precis som titeln till detta tillfälle berättar har du hamnat på övernattningsläger för våra travskolor. Ett tillfälle för att umgås lite extra med hästarna i stallet och kompisarna runt omkring.

Målgrupp 
Övernattningslägret erbjuds för de alla målgrupper och åldrar.

Innehåll 
Beroende på längd av lägret kan innehållet variera. Grunden för varje läger är att skapa en trevlig miljö mellan lägerdeltagare, hästar och ledare. Innehållet kommer till största del vara inriktat på att lära sig mer om hästar och trav, men självklart finns det tid och rum för andra aktiviteter utanför stallet.

Frågor? 
Om du har frågor eller funderingar kring lägerverksamheten hos travskolorna är du välkommen att höra av dig, du hittar kontaktuppgifter för varje travskola genom att klicka på en utav dem till höger.

 

Övernattningsläger för dig med ponnylicens 19-20 juni 

Välkomna på övernattningsläger tillsammans med din ponny. Vi fyller dagarna med massor av roliga aktiviteter både tilsammans med hästarna och utan. Vi övar på voltning från olika spår och tränar på det som era hästar och ni behöver. Elever med Licens i karlshamn har företräde till travskolans ponnyer och får en tilldelad vid lägrets start. Lägret är självklart öppet för kuskar med licens på andra banor, vi ordnar med hage och delar på boxarna vid många anmälda. Vi står för fika, lunch och middag på måndagen och frukost, fika och lunch på tisdagen.  
Start måndag 10:00 och avslutning tisdag 15:00

 

Övernattningsläger för travskoleelever eller för dig som är hästvan och inte går på travskolan 21-22 juni 

Välkomna på övernattningsläger på travskolan. Vi använder travskolans hästar och kör både på banan och i skogen. Vi hittar även på aktiviteter utan hästar. Vi står för fika, lunch och middag på onsdagen och frukost, fika och lunch på torsdagen. 
Start onsdag 10:00 och avslutning torsdag 15:00