Travskolans hästar


...

Hermanlo

Gotlandsruss

Hermanlo är en speciell kille med flera underliga egenskapen med hjärtat på rätt ställe. I övrigt så charmar han eleverna med sin speciella färg och nyfikna sida.

...

Emmeros Alert

Shetlandsponny

Alert är en riktigt hederskille som charmar eleverna med att äta apelsin. Han är framåt med samtidigt en harmonisk kille som gillar att bli ompysslad.

...

Stenbydal's Bonzaj

Shetlandsponny

Bosse är den där ”busiga” kompisen i gänget. Han busar och retar sina fyr och tvåbenta vänner med glimten i ögat. Men väl för vagn vet han vad som gäller.

...

Mattinata

Gotlandsruss

Mattinata är en framåt tjej som älskar att träna, utöver det är hon flockens drottning som de övriga hästarna skyddar. Hon verkar aldrig bli less på att leva travskole-livet!

...

Solklintens Fox

Shetlandsponny

Fox går från klarhet till klarhet i den bemärkelsen att vara en bra läromästare. Hans snällhet och lite tuffa sätt fostrar många av travskolans elever.

...

Hippotekets Quinoa

Shetlandsponny

“Noa” är vår nykomling, även den yngsta i vår liga. Hon är söt som socker och har ett fint steg. Trots sin unga ålder så är hon en perfekt travskolehäst.

...

Ripasso

Varmblod

Ripasso är en mångsidig hjälpreda. Han är gudomligt snäll och går med på det mesta. Ripasso tar livet med ro och stressar inte upp sig i onödan.

...

Valley Streamline

Varmblod

Valley är en go kille som gillar livet tillsammans med sin hagkompis Ripasso. Han är genomsnäll och älskar att bli ompysslad. En häst som passar utmärkt på en travskola! 


travskola@boden.travsport.se