Om travskolan


Varje travskola är kvalitetssäkrad av Svensk Travsport och erbjuder kurser på flera olika nivåer, alltifrån knattekurser för de minsta till travkurser för vuxna. Alla kurser på travskolorna har gemensamma namn, så att du enkelt kan hitta en kurs för dig oberoende på vilken travskola som ligger närmast dig. 

På hemsidan kan du söka och filtrera bland kursutbudet samt navigera dig till den närmaste travskolan. Här hittar du samtliga travskolor och kan läsa mer om deras verksamheter och vad de erbjuder. Det kan se olika ut beroende på vilken travskola du söker dig till, men det går alltid att kontakta en travskola om du har funderingar.  

Svensk Travsport sätter alltid travhästen i centrum och värnar om en god hästhållning. Det är även viktigt att sköta en verksamhet på ett professionellt sätt och önskar alltid att den kurs du väljer att gå blir så bra som möjligt. För att säkerställa att du bokar den kurs som passar dig bäst rekommenderar att du läst igenom informationen och villkoren som finns på travskola.se. 

Hoppas vi ses på travskolan!