Dagläger

Under lov passar travskolorna på att utöka verksamheten med läger som andas hästar, trav och gemenskap med kompisar.

Observera att det finns fler olika aktiviteter med olika datum och tider på den här sidan. För att hitta rätt aktivitet klickar du på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger.

Dagläger v.27 Träning/Tävling Stor häst. Ett läger för dig som vill utvecklas som kusk och lära dig mer om hästar och travsport.Vi kommer att träna autostart, voltstart och mycket mera. Från 15 år. God körvana krävs!


Dagläger v.28 Vuxen/Ungdom Mix. Ett läger där vi kör både ponny och stor häst. Vi varavar teori med körning och hittar på en massa annat kul.

Om dagläger
Under dagläger spenderas dagarna i stallet med hästarna och allt runtomkring, i och med att dagarna blir längre än en vanlig kurs hinner man med mer och kan anpassa upplägget utefter nivån på deltagaragruppen och vad man vill få ut av daglägret.  

Daglägret ger möjlighet att öppna upp för fler målgrupper då deltagarna kan delas upp utifrån nivå man är på. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling. 

Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor!