Dagläger

Välkommen med din bokning till travskolans dagläger!

Observera att det finns flera olika tillfällen för den här aktiviteten. Klicka på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger för att se samtliga aktiviteter och datum.

Ut på tur med ponnyerna 1/3. Vi pysslar om ponnyerna och kör, sedan rider vi en lite längre sväng. Sedan fikar vi tillsammans i stallet när vi kommer tillbaka.

Dagläger inför ponnysäsongen (2/3-4/3). Lägret för dig som har ponnylicens eller likvärdiga kunskaper. Vi kommer att ha teori, köra/rida i klunga, volta från olika startspår, köra autostart och eller/linjestart. Vi avslutar lägret med att köra en träningstävling med priser till alla. En härlig start på säsongen där vi också skapar en god gemenskap hos våra aktiva, samtidigt som vi har några lärorika dagar tillsammans.

Dagläger v. 24 Nybörjare viss vana 7-10 år. För dig som vill lära sig mer om hästar och ponnytrav. Vi kommer att pyssla med ponnyerna och lära oss hur man selar och kör. Dagarna varvars med teori, körning, ridning och andra roliga aktiviteter.

Dagläger v. 25 Träningsläger för ponnytravkuskar eller har gått guldkurs. Tre fartfyllda och lärorika dagar. Träningslägret vänder sig till dig som vill utvecklas som kusk/ryttare och vill lära sig mer om travsport.Vi kommer att träna på auto, linjestart och ha en hemlig gäst.

Dagläger v. 26. Nybörjare/viss vana. För dig som vill lära sig mer om hästar och ponnytrav. Vi varvar teori, körning, ridning med andra roliga aktiviteter som tillhör ett läger.

Om dagläger
Under dagläger spenderas dagarna i stallet med hästarna och allt runtomkring, i och med att dagarna blir längre än en vanlig kurs hinner man med mer och kan anpassa upplägget utefter nivån på deltagaragruppen och vad man vill få ut av daglägret.  

Daglägret ger möjlighet att öppna upp för fler målgrupper då deltagarna kan delas upp utifrån nivå man är på. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling. 

Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor! 

Julklappstips romme 2020.jpg