Hyra ponnyläger

Detta läger är endast för barn/ungdomar som har ponnylicens, för att hyra ponny av oss och starta Lördag 15/6 krävs det att man är deltagare på travskolan och inte har egen ponny. Man kan delta utifrån med egen ponny och uppstalla den på Solvalla under lägret.

HYRA PONNYLÄGER

Detta läger är endast för barn/ungdomar som har ponnylicens eller likvärdig kunskap, för att hyra ponny av oss och starta lördag 15/6 krävs det att man är deltagare på travskolan och inte har en egen ponny. Man kan delta utifrån med egen ponny och uppstalla den på Solvalla under lägret. 

Torsdag-fredag har vi grillkväll och övernattning, övriga dagar har man med sig egen lunch.  

För hyra ponny: Skriv önskemål om ponny, rangordnat 1,2 & 3. Om flera önskat samma ponny kommer vi att lotta. Ponnyerna som hyrs ut kommer att anmälas till start, dock kan vi på förhand inte veta om man kommer med i loppen. 

Deltagande med egen ponny: Ponnyn får uppstallas på Solvalla Travskola men måste ha med sig eget foder och utrustning. Ponnyn kommer få låna hage (om många så del av dag). 

 

Vid frågor, mejla Emilia.hiltula@solvalla.travsport.se

Medhav egen lunch (micro finns), kläder efter väder samt ett gott humör!

 

Lägerplatserna återbetalas ej vid frånvaro.


Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor!