Dagläger

Under lov passar travskolorna på att utöka verksamheten med läger som andas hästar, trav och gemenskap med kompisar. Observera att det finns fler olika aktiviteter med olika datum och tider på den här sidan. För att hitta rätt aktivitet scrollar du ner på sidan för att läsa mer om aktiviteterna. När du sedan hittat lägret du vill boka klickar du på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan.

Observera att det finns fler olika aktiviteter med olika datum och tider på den här sidan. För att hitta rätt aktivitet klickar du på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Information om dagläger
Under dagläger spenderas dagarna i stallet med hästarna och allt runtomkring, i och med att dagarna blir längre än en vanlig kurs hinner man med mer och kan anpassa upplägget utefter nivån på deltagaragruppen och vad man vill få ut av daglägret.

Daglägret ger möjlighet att öppna upp för fler målgrupper då deltagarna kan delas upp utifrån nivå man är på. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling.

Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor!