Köra Häst

Upplev hur det känns att vara travkusk på Jägersro. Tillsammans med en duktig instruktör sitter du upp bakom en travhäst i en tandemvagn och kör på tävlingsbanan. En fantastisk fartupplevelse helt enkelt!

Aktiviteten: Att köra häst tar ca 1- 1,5 timme inklusive förberedelser beroende på hur många som ska delta. Vi kör uppe på tävlingsbanan i både sk. bakvarv ( uppvärming) och i rätvarv (tävlingsvarv) där "racet" avslutas med en härlig spurt på upploppet. Det är alltid en härlig känsla när hästarna ökar på och ännu roligare om man är fler. Det är välkommet att ta med sig egen "publik" som hejar på, filmar och fotar.

Klädsel: Vi rekommenderar att man har/har med oömma kläder och skor som är anpassade efter rådande väderlek (dock ej sandaler). Annan utrustning som överdragskläder och säkerhetsutrustning för ändamålet tillhandahålles av oss.

Samlingsplats: Stall 9 inne på Jägersros stallbacke (utförligare beskrivning i inbjudan) 

Övrigt: Vi körkontaktar dig för tid och praktisk information ca 2-5 arbetsdagar innan aktiviteten.

I bokningen ingår program och entré. Önskar någon i ditt sällskap följa med behöver de hämta ut en entrébiljett via vår hemsida www.jagesro.se. Och önskar man boka i restaurangen till tävlingsdagen måste man även här boka i förväg via hemsidan


VIKTIGT! LÄS IGENOM FÖLJANDE: Observera att vi inte återköper biljetter men det är tillåtet att överlåta biljett till annan. Giltigt sjukintyg gäller för återbetalning.