Dagläger

Välkommen med din bokning till travskolans dagläger!

Dagläger ger deltagarna chansen att få en större inblick i hästarnas vardag då man hinner med mer än vid ett vanligt kurstillfälle samt att nya hästintresserade kan komma och prova vår härliga travsport. Vi anpassar upplägget utefter nivån på deltagaragruppen och vad man vill få ut av daglägret. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling.

Travdagläger på jullovet

Observera att det kan finns två alternativ av dagläger, klicka på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger för att välja vilket av daglägren du vill delta i. 

Tredagars travläger måndag 3 januari - onsdag 5 januari kl. 9.00 - 15.00
Tre härliga dagar i stallet med våra kunniga ledare och mysiga hästar. Vi pysslar med hästar, selar, kör och ordnar andra hästrelaterade aktiviteter.
Inga förkunskaper krävs. Lägret är för dig från 8 år och uppåt.

Hästkul för knattar arrangeras vecka 8
Här får de yngre barnen möjlighet till pyssel i stallet och vara med vid selning och körning av våra härliga ponnyer. Inga förkunskaper krävs, från 5-7 år.

Till samtliga läger tar du med egen fika och lunch - oömma kläder och skor rekommenderas. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna.

Varmt välkommen


Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor!