Sommarläger

Välkommen med din bokning till något av våra sommarläger!

Sommarläger på Travskolan

Dagläger ger deltagarna chansen att få en större inblick i hästarnas vardag då man hinner med mer än vid ett vanligt kurstillfälle samt att nya hästintresserade kan komma och prova vår härliga travsport. Vi anpassar upplägget utefter nivån på deltagaragruppen och vad man vill få ut av daglägret. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling.

Det blir mycket pyssel, körning och roliga hästrelaterade lekar med hästarna och personalen

Observera att det finns flera olika bokningsbara aktiviteter på den här sidan. Klicka på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger för att se samtliga datum och aktiviteter. 

Dagläger 1 är redna vecka 26 från måndag den 27 - onsdag den 29 juni kl. 9.00 - 15.00, pris 680:-
Dagläger 2 är vecka  32 från onsdag den 10 - fredag den 12 augusti kl. 9.00 - 15.00, pris 680:-
Dagläger 1 & 2 är för barn från 8 år och uppåt, inga förkunskaper krävs.

Dagläger med en övernattning vecka 25 från måndag den 20 - torsdag den 23 juni kl. 9.00 - 15.00. Övernattning mellan onsdag till torsdag med grillkväll, pris  950:-
Lägret är för barn och ungdomar med hästerfarenhet, gärna körning, från 8 år och uppåt.

Tävlingsläger vecka 27 måndag den 4 - söndag den 10 juli med en veckas boende på travskolan där du kan delta med skolans eller egen ponny. Massor av roliga aktiviteter och förberedelser inför helgens ponnytravtävlingar som vi tar sikte på att delta i.
Lägret är för ungdomar med ponnytravlicens, oavsett vilken bana man tillhör, från 10 år och uppåt.
Pris 4 900:- ( med egen ponny 3 800:- )


Varmt välkommen


Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande aktiviteter om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor!