Prova på

Prova på är tillfället för dig som vill testa på något nytt. Kanske är du helt ny inom travsporten och vill veta mer? Eller har du kanske varit aktiv i en annan form inom hästnäringen och vill testa på hur travvärlden fungerar? Prova på är öppen för alla.

Prova på ger dig möjlighet att testa på sporten med antingen stor häst eller travponny. Oftast finns det möjlighet att fortsätta i travskolan på en utav terminskurserna som erbjuds.  

Kommande prova på dagar: 

Torsdag 5 - 19 Januari - Travkurs 1, Prova på kurs på 3ggr. Kl 17.30-19.30. 
Prova på kurs på 3 tillfällen för nybörjare från 15 år och uppåt (vuxen). Varje kurstillfälle är på 2 timmar och vi övar på grunderna i körning och hantering av travhästen. Perfekt för dig som vill prova på hur det är att gå kurs här på travskolan. 

Lördag 7 - 21 Januari - Prova på kurs för barn mellan 7-14 år på 3ggr. kl 10.00-12.00 
En prova på kurs på 3 tillfällen för barn som vill prova på att gå kurs hos oss. Vi kör, lär oss grunderna i selningen och pysslar om hästarna. Ingen förkunskap krävs. 

Lördagar 7-21 Januari - Prova på kurs för Knatte på 3ggr. Kl 13.00-14.30. 
En prova på kurs för barn 5-7 år som vill prova på att gå på travskola. Vi kör, rider och pysslar om hästarna. 

Onsdag 15 februari - 1 mars - Prova på kurs - Hästskötarkurs. Kl 17.00-19.00 
En kurs för dig som vill lära dig mer om vardagen med hästen. Vi går igenom praktiska saker i stallet, som att linda ben, mocka och hur vi tar hand om häst & utrustning på bästa vis. 

Onsdag 8 -21 mars - Prova på kurs för barn mellan 7-14 år på 3ggr. kl 17.00-19.00
En prova på kurs på 3 tillfällen för barn som vill prova på att gå kurs hos oss. Vi kör, lär oss grunderna i selningen och pysslar om hästarna. Ingen förkunskap krävs. 

Funderingar?
Du är varmt välkommen att höra av dig till travskolan vid frågor och funderingar, du hittar kontaktuppgifter till höger.


Varmt välkommen med din bokning!

SOLVALLA TRAVSKOLA KÖR PÅ BANAN  -1-6.JPG