Dagläger och aktiviteter

Välkommen med din bokning till travskolans dagläger och lovaktiviteter!

OBS! Våra aktiviteter nedan genomförs på vår travskola i Höglanda, utanför Kungsbacka!

Dagläger ger deltagarna chansen att få en större inblick i hästarnas vardag då man hinner med mer än vid ett vanligt kurstillfälle samt att nya hästintresserade kan komma och prova vår härliga travsport. Vi anpassar upplägget utefter nivån på deltagaragruppen och vad man vill få ut av daglägret. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling.

Observera att det finns flera olika bokningsbara aktiviteter på den här sidan. Klicka på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger för att se samtliga datum och aktiviteter. 

Kommande dagläger och aktiviteter hos oss:

HÖSTLOV 2023

KNATTESTUND 4-7 år
Måndag 30 oktober kl. 13.30-15.30

Pris: 250 kr inkl. fika

3-DAGARS DAGLÄGER Från 7 år 
Tisdag - Torsdag 31 oktober- 2 november kl. 9-15 

Tisdag: Dagläger med körning 
Onsdag: Dagläger med ridning
Torsdag: Dagläger med långtur

Pris: 1500 kr för 3 dagar eller 650 kr/dag, medtag egen lunch

Halloweenparty med övernattning

Torsdag- fredag 2-3 november
Vi samlas kl 9.00 på torsdagen, tar hand om stallsysslorna, kör ut på långtur och pysslar med hästarna. Vi avslutar dagen med halloweenparty tacostyle och övernattning i travskolans fina lokaler. På fredagen  avslutar vi med lunch och hämtning kl 14.00

Pris: 1450 kr inkl mat


Vad är Knattestund? 
Här får de yngre barnen möjlighet till pyssel i stallet och vara med vid selning och körning av våra härliga ponnyer. Inga förkunskaper krävs, från 4-7 år.

Vad är dagläger?
Tre härliga dagar i stallet med våra kunniga ledare och mysiga hästar. Vi pysslar med hästar, selar, kör och ordnar andra hästrelaterade aktiviteter.
Inga förkunskaper krävs. Lägret är för dig från 7 år och uppåt.

Vad är Långtur?
Vi ger oss gemensamt ut på en långtur i skogsområdet utanför travskolans anläggning. Man kan välja mellan att köra eller ge sig ut i sadel om goda ridkunskaper finns. Du hjälper själv till med förberedelser av hästen men även eftervård såsom borstning, selning/sadling och att duscha av hästen vid behov.

Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. 

 

...