Dagläger och aktiviteter

Välkommen med din bokning till travskolans dagläger och aktiviteter!

OBS! Våra aktiviteter nedan genomförs på vår travskola i Höglanda, utanför Kungsbacka!

Dagläger ger deltagarna chansen att få en större inblick i hästarnas vardag då man hinner med mer än vid ett vanligt kurstillfälle samt att nya hästintresserade kan komma och prova vår härliga travsport. Vi anpassar upplägget utefter nivån på deltagaragruppen och vad man vill få ut av daglägret. Fokusområden kan skifta från grundlig hantering av en häst till mer avancerad utrustning vid träning och tävling.

Observera att det finns flera olika bokningsbara aktiviteter på den här sidan. Klicka på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger för att se samtliga datum och aktiviteter. 

Kommande dagläger och aktiviteter hos oss:

PÅSKLOV V.15

3-DAGARS DAGLÄGER Från 7 år 
Tisdag 11/4- Torsdag 13/4 kl. 9-15  

Pris:  1500 kr för 3 dagar inkl. lunch och fika 

 

KNATTESTUND 4-6 år
 kl. 13.00-15.00

Pris: 250 kr inkl. fika


Vad är dagläger?
Tre härliga dagar i stallet med våra kunniga ledare och mysiga hästar. Vi pysslar med hästar, selar, kör och ordnar andra hästrelaterade aktiviteter.
Inga förkunskaper krävs. Lägret är för dig från 7 år och uppåt.

Vad är Knattestund? 
Här får de yngre barnen möjlighet till pyssel i stallet och vara med vid selning och körning av våra härliga ponnyer. Inga förkunskaper krävs, från 4-7 år.

Vad är Långtur?
Vi ger oss gemensamt ut på en långtur i skogsområdet utanför travskolans anläggning. Man kan välja mellan att köra eller ge sig ut i sadel om goda ridkunskaper finns. Du hjälper själv till med förberedelser av hästen men även eftervård såsom borstning, selning/sadling och att duscha av hästen vid behov.
Vi avslutar med gemensam fika.

Vad är uteritt?
På uteritterna rider vi en härlig sväng i skogen på våra hästar, där får du möjlighet att rida själv alt. ta med vuxen som leder hästen.
Du får möjligheten att pyssla med hästen, sadla och tränsa själv och sedan även duscha av hästen efteråt om det behövs.
Vi avslutar med gemensam fika.

Vad är Prova På Trav? 
På våra prova på tillfällen så har vi en kortare introduktion in i travets värld där du får pyssla med hästarna och prova på att köra travhäst/ponny! Allt under ledning av våran duktiga personal. 


Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. Alla frågor är bra frågor! 

 

...