Dagläger och aktiviteter

Välkommen med din bokning till travskolans dagläger och lovaktiviteter!

OBS! Våra aktiviteter nedan genomförs på vår travskola i Höglanda, utanför Kungsbacka!

Dagläger ger deltagarna chansen att få en större inblick i hästarnas vardag då vi hinner med mer än vid ett vanligt kurstillfälle samt att nya hästintresserade kan komma och prova vår härliga travsport. Vi anpassar upplägget utefter nivån på deltagaragruppen och vad man vill få ut av sina dagar hos oss.

Observera att det finns flera olika bokningsbara aktiviteter på den här sidan. Klicka på "fler tillgängliga datum" i den ljusblå rutan till höger för att se samtliga datum och aktiviteter. 

Kommande dagläger och aktiviteter hos oss:

SPORTLOV 2024

KNATTESTUND 4-7 år
Fredag 16 Februari kl. 13.00-15.00

Pris: 250 kr inkl. fika

3-DAGARS DAGLÄGER Från 7 år 
Tisdag - Torsdag 13- 15 februari kl. 9-15 

Vi anpassar dagarna efter kunskap och önskemål. Vi hjälps åt med häst- & stallsysslor och gör någon aktivitet med hästarna. Varje dag har vi olika inriktning, vi kör, rider, kör på långtur, har rykttävling och kommer det snö passar vi såklart på att tolka efter hästarna med pulkor! 

Pris: 1500 kr för 3 dagar eller 650 kr/dag, medtag egen lunch

Vad är Knattestund? 
Här får de yngre barnen möjlighet till pyssel i stallet och vara med vid selning och körning av våra härliga ponnyer. Inga förkunskaper krävs, från 4-7 år.

Vad är dagläger?
Tre härliga dagar i stallet med våra kunniga ledare och mysiga hästar. Vi pysslar med hästar, selar, kör och ordnar andra hästrelaterade aktiviteter.
Inga förkunskaper krävs. Lägret är för dig från 7 år och uppåt.

Vad är Långtur?
Vi ger oss gemensamt ut på en långtur i skogsområdet utanför travskolans anläggning. Man kan välja mellan att köra eller ge sig ut i sadel om goda ridkunskaper finns. Du hjälper själv till med förberedelser av hästen men även eftervård såsom borstning, selning/sadling och att duscha av hästen vid behov.

Mer information?
Kontakta oss på travskolan för mer information angående kommande dagläger om du vill veta mer. 

 

...