Knattestund

Under knattestunden får man lära sig de grundligaste reglerna i ett stall och hur man beter sig i stallet och omkring hästarna. Man får även lära sig hur man hanterar hästar och hur de fungerar, utöver det kommer barnen (med hjälp av vuxen) få ta på utrustning och vagn/sadel på ponnyerna för att ta en kör/rid-tur tillsammans med kursledare.

KNATTESTUND PÅ TRAVSKOLAN

Öppet stall i travskolan för knattar från 4-6 år. Hälsa på ponnyerna, borstning & pyssel, prova-på-körning & prova-på-ridning. Förälder eller annan vuxen ska medverka i stallet/vid ridning/körning under tiden barnet är där.

OBS! Kolla så det finns plats innan ni betalar/swishar.
ANMÄLAN:
1. Anmälan sker på fredagen innan mellan 7.00-10.00 (dagen innan aktuell ”knattestund”) via SMS till kursledare Tina Tillman 073-979 43 71 (EJ swish-nr). INGA FÖRBOKNINGAR!
2. Vänta på återkoppling om plats finns innan du swishar enligt följande: Pris per gång: 100 kr till nr 123 219 3084 (Gävle Travsällskap), ange knattestund i meddelande.
3. Skicka skärmdump till kursledare direkt efter betalning för att garantera anmälan, endast förskottsbetalning.
OBS! Kolla så det finns platser innan ni swischar då det endast finns begränsat antal platser.

KOMMANDE DATUM FÖR KNATTESTUND – VÅREN 2022
Lördagar 10.00-11.00
Veckor: 5, 7, 9, 11, 13, 17, 19, 21, 23

OBS! Helgen vecka 15 är knattestund pga. påskhelgen.

Välkomna!

travskola@gavle.travsport.se