Kära företag

Travskolan sysselsätter en massa häst- & travtokiga barn & ungdomar i Årjängs kommun. Vi är i behov av medel för att kunna utvecklas och hålla hög standard och jag undrar om ERT företag vill bli vår sponsor. NI skulle då stödja en verksamhet som har cirka 60 aktiva elever i veckan. Vi erbjuder DITT företag en mycket bra annonsplats på vår balkong på travets stallbacke och denna plats når alla aktiva under Årjängstravets tävlingsdagar.

Jag fixar allt och det enda ni behöver göra är att sända mig ett mejl eller slå en pling. Kostnaden för tillverkning av skylt, 70 X 25 cm, är 350 kr och sedan kostar det 2000 kr att ha skylten på balkongen i ett år framöver. Ett bidrag från ER skulle för oss vara värt massor.

Kontakt:
Sandra Edvardsson Travskoleansvarig