Vi kan arrangera följande hästupplevelser!

Företagsjippo - Vi arrangerar kickoffer eller träffar där ni vill ha lite skoj tillsammans med arbetskamraterna

Pris: Kontakta oss för mer information.

Kommunlopp 2011

Gruppaktiviteter
Vuxna: Har du ett kompisgäng som vill utmanas eller kanske behöver företaget ut och prova ppå något kul? Anmäl er grupp till oss och få utmana varandra i att köra ponnytravare. Vi lovar en minnesvärd upplevelse och ett gott skratt. Hjälm finns att låna.

Pris: 350 kr/pers minst 4 personer

Privat Lektion 90min

Ha en egen instruktör i 90 minuter, utrustning finns att låna. För barn gäller både ridning och körning. Vuxen endast körning.
Pris: 400kr om du går på travskolan samt 600kr om du ej går ordinariekurs

Kör travhäst i dubbelsulky

Är du intresserad av lite högre farter och att känna på hur det känns att sitta bakom hästen på banan? Vi erbjuder att följa med och värma en travhäst eller att defilera ett riktigt lopp. Om du önskar får du vara med och förbereda hästen före och efter körturen. Anmäl dig själv, en kompis eller ett helt gäng. överdragskläder, glasögon, säkerhetsväst och hjälm finns att låna.

Pris: 800kr på vanlig dag 1000kr /v75

Barnkalas

Överraska dina vänner och ha ditt födelsedagskalas på Travskolan. Vi står för två timmars aktiviteter i stallet där barnen får sköta om hästarna samt prova på att köra och rida. Ni fixar själva fika och vi står för lokal att vara i där det bland annat finns kokmöjligheter. 6-10 deltagare. 1,5-2h med hästarna.

Pris: Grundbelopp 1000kr sedan 50kr per deltagare.

Barn- och ungdomsgrupper
Vi vill att barn och ungdomar ska ha möjligheten till att vara tillsammans med hästar och vi vill visa vad vi har att erbjuda hos oss på Travskolan. Vi vill vara ett naturligt alternativ vid friluftsdagar och vi tar gärna emot barn- och ungdomsgrupper eller enskilda individer. Barn och ungdomar med särskilda behov är självklart också välkomna till oss. Det vi vill är att skapa ett långsiktigt fungerande samarbete med skolor i Årjängs kommun eftersom vi har mycket att erbjuda i form av möte med hästen i stallet samt körning och ridning.

Pris: Kontakta oss för prisinformation

Det går också att köpa presentkort och ge bort en spännande upplevelse till någon du vill överraska.

Vi anordnar efter era önskemål, ring så skräddarsyr vi en aktivitet efter just era önskemål!

Bokning och information: Sandra Edvardsson 0738302669 sandra.edvardsson@arjang.travsport.se