Dessa kurser erbjuder vi för barn & ungdomar:

Prova På Kurs: Den här kursen ger dig en känsla för hur det är att gå en kurs hos oss på Travskolan. Du får en inblick i hur du sköter hästen samt hur du kör och rider. Kanske du vill börja i en av våra ordinarie kurser efter kursens slut.
Kurstillfällen: Anmäl ditt intresse

Knatte: En kurs för de minsta. Eleverna får en inblick i hästens liv, hur man sköter hästen, vad man gör i stallet och hur man kör och rider. Från 4 år
Kursavgift: 100 kr per timme, 1,5h lektioner.

Märkeskurserna Järn-Guld för barn och ungdomar.
Kostnad: 85kr/h, 2 timmars lektioner.

Tävlings- och träningskurser i olika steg: Dessa kurser är fortsättning för elever som redan har licens och vill fortsätta utveckla sina kunskaper om bland annat hur träning påverkar travhästen samt utveckla sina färdigheter som körsvenner och monteryttare.
Kursavgift: 85 kr per timme, 2 timmars lektioner

Andra anpassade kurser efter behov: Vi skapar kurser efter vad som efterfrågas och ser det som en utmaning att utveckla våra elever.

Handikapp: 200 kr/timme

Anmälan & information